یک آدرس اینترنتی خوب!

همه ما می دانیم که باید صفحات سایتمان را برای موتورهای جستجو مانند گوگل بهینه کنیم تا در نتایج جستجو رتبه بالاتری به دست بیاوریم. یکی از راه ها این است که تا آنجا که می توانیم از واژه‌های کلیدی در صفحاتمان استفاده کنیم. به عبارت دیگر اگر مطلبی راجع به «آجر» می نویسیم باید این کلمه و کلمات مربوطش در تیترها، تگ های meta (المنت متا در اچ تی ام ال)، نکات بالا و پایین صفحه، پیام ها و تگ های alt (اتریبیوت alt در داخل المنت img) استفاده کنیم. همه این ها کمک کننده است، اما شاید از همه این ها مهم تر وجود کلمات کلیدی در آدرس اینترنتی صفحه باشد.

همه ما می دانیم که باید صفحات سایتمان را برای موتورهای جستجو مانند گوگل بهینه کنیم تا در نتایج جستجو رتبه بالاتری به دست بیاوریم. یکی از راه ها این است که تا آنجا که می توانیم از واژه‌های کلیدی در صفحاتمان استفاده کنیم. به عبارت دیگر اگر مطلبی راجع به «آجر» می نویسیم باید این کلمه و کلمات مربوطش در تیترها، تگ های meta (المنت متا در اچ تی ام ال)، نکات بالا و پایین صفحه، پیام ها و تگ های alt (اتریبیوت alt در داخل المنت img) استفاده کنیم. همه این ها کمک کننده است، اما شاید از همه این ها مهم تر وجود کلمات کلیدی در آدرس اینترنتی صفحه باشد.
در آدرس های اینترنتی برای جدا کردن کلمات از یکدیگر از علامت های دش (dash = خط فاصله، علامت منها یا همان علامت -) و آندراسکور (underscore یا همان علامت _) استفاده می شود.

اما کدامیک از آنها بهتر است؟ در ادامه با ما باشید تا بهترین علامت را معرفی کنیم.

آدرس های صفحات تان را با کلیدواژه ها پر کنید
موتورهای جستجو اهمیت ویژه ای برای واژه های به کار رفته در آدرس صفحات قایل هستند. بنابراین برای بهبود جایگاه خود در آنها باید از واژه های کلیدی در آدرس های خود استفاده کنید.
حال سوال این است که وقتی می خواهید چند کلید واژه را در آدرس قرار دهید، چه می کنید؟ آنها را چگونه از یکدیگر جدا می کنید؟
اگر از آندراسکور استفاده کنید، اکثر موتورهای جستجو فقط یک کلمه را می بینند (کلمات را از آندراسکور جدا نمی کنند). پس اگر می خواهید موتورهای جستجو کلمات شما را ببینند، به آنها کمک کنید و از دش استفاده کنید
شما نمی توانید از space (فاصله) در آدرس استفاده کنید (و اصلا کار جالبی نیست که از %20 برای ایجاد space در آدرس استفاده کنید). بنابراین وب مسترها برای جدا کردن کلمات، شروع به استفاده از علامت های آندراسکور یا دش کردند. مطمئنا تا به حال زیاد این دو علامت را در آدرس ها مشاهده کرده اید.
اما آیا این دو علامت با هم فرقی ندارند؟ و اگر چنین است بالاخره کدام بهتر است؟
از دش استفاده کنید
بله درست است، برای داشتن آدرس هایی مناسب موتورهای جستجو، توصیه می کنیم از دش استفاده کنید. زیرا این علامت شایع ترین جدا کننده کلمات است. زمانی که یک موتور جستجو به آدرس red-rubber-duckies.html می رسد متوجه می شود که این آدرس از سه کلمه تشکیل شده است. (از این قاعده هنگام نام گذاری فایل ها نیز استفاده کنید. برای مثال فایل عکس را به این صورت (red-rubber-duckies.jpg) نام گذاری کنید.)

از طرف دیگر، اگر از آندراسکور استفاده کنید، اکثر موتورهای جستجو فقط یک کلمه را می بینند (عبارت را پیوسته می بینند و کلمات را از آندراسکور جدا نمی کنند). پس اگر می خواهید موتورهای جستجو کلمات شما را ببینند، به آنها کمک کنید و از دش استفاده کنید.
البته، موتورهای جستجوی باهوش مانند گوگل و یاهو در هر دو حالت قادر به تشخیص کلمات هستند (هم با دش و هم با آندراسکور) اما برای سازگاری بیشتر و بهتر توصیه می شود از دش استفاده کنید. به خاطر داشته باشید، گوگل و یاهو تنها موتورهای جستجوی روی زمین نیستند.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت   طراحی سایت فروشگاهی  و  طراحی سایت شرکتی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند. پیام آوا بهترین خدمات طراحی سایت تهران را به شما عرضه می کند. همچنین طراحی اپلیکیشن موبایل را با به روز ترین تکنولوژی کد نویسی دنیا را از پیام آوا بخواهید. طراحی اپلیکیشن موبایل را با ما تجربه کنید.

ما متخصص بهبود سئو سایت هستیم. بهبود سئو سایت در کمترین زمان ممکن با پیام آوا پردازش. همچنین طراحی سایت حرفه ای در تمام کسب و کارها را به ما بسپارید

تبلیغات درون متنی

پا نوشت

طراحی سایت ،  طراحی سایت اصفهان ، طراحی سایت شیراز ، طراحی سایت رشت ، طراحی سایت کرج ، طراحی سایت مشهد ، طراحی سایت یزد ، طراحی سایت کرمان  ، طراحی سایت تبریز ، طراحی سایت اراک


ن : تینا
ت : چهارشنبه 17 ارديبهشت 1399
   
ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]